De Dufour 37 is het enige jacht in haar grootteklasse dat zoveel leefruimtes aan boord biedt. De romp van de Dufour 37, net als haar grote zusterschip de Dufour 470, is gebouwd met behulp van het infusieproces voor een correct gecontroleerd gewicht, grotere sterkte en respect voor het milieu.

Dankzij geoptimaliseerde volumes en een boeg die is ontworpen voor meer ruimte naar voren, biedt de Dufour 37 een zeer ruime eigenaarscabine aan de voorkant, met uitstekende stahoogte.

Of het nu de versie met drie hutten of de versie met twee hutten is, met een grote badkamer, het interieur van dit model wordt badend in licht dankzij de grote centrale rompramen.

Het Dufour-DNA

Alle Dufour-DNA is behouden: geniet van grote buitenleefruimtes.

De Dufour 37 profiteert van de belangrijkste innovaties die de Dufour 470 zo succesvol hebben gemaakt: het boegsprietplatform, de grote dekluiken en rompramen, en de indeling van alle buitenruimte waardoor het gemakkelijk is om op het dek te bewegen. U zult ook genieten van een grotere kuip dan op andere jachten van deze grootte.

Aan boord van dit nieuwe model, net als bij alle nieuwste modellen in het assortiment, is de nadruk gelegd op buitenleven.

 
 
dufour 37 deck
Dufour 37 - 2 cabins
dufour 37 sailplan
 

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Lengte over alles

10.77 m (incl. bowsprit)

Waterlijn

9.31

romplengte

9.99

breedte

3.8

waterverpl.

6 747 kg

diepte

1.90 m

kiel gewicht

1 860 kg

brandstof

160 L

drinkwater

180 L

Motor

18.8 hp

zeilopp.

60 m²

grootzeil

33 m²

 

genua

25.9 m²

 
CONSTRUCTIE
  • ontwerp: Felci Yacht Design
  • jaar: 2022
  • Rompconstructie: Infusion
  • dekconstructie: Injection