De Dufour 41 is ontworpen met een nieuwe uitstraling die gericht is op het buitenleven aan boord. Aan boord van dit cruisende jacht van meer dan 12 meter lengte is het volume van de cockpit vergelijkbaar met dat van een veel groter jacht. Bij het creëren van deze boot is de Dufour-werf nog een stap verder gegaan, waarbij ze geweldig zeilen garanderen dankzij de knowhow en ervaring van hun teams die met passie varen.

De Dufour 41 markeert het nieuwe Vintage, met moderniteit, overvloedig licht en vele innovaties, terwijl het DNA van het Dufour-merk behouden blijft. Ze biedt goed ontworpen ruimtes voor eenvoudige beweging aan boord in alle rust. Robuust en efficiënt, zal dit jacht met behendigheid zeeën en oceanen doorkruisen.

“Adventure” versie / “Ocean” versie / “Performance” versie

Drie versies, twee interieurindelingen en twee sferen

Dit nieuwe luxe zeiljacht biedt een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden om aan alle zeilstijlen te voldoen. De Dufour 41 is verkrijgbaar in drie versies: Adventure, Ocean of Performance, twee indelingen met 3 of 4 hutten en met twee sferen om aan alle zeilprogramma’s en smaken te voldoen.

UITZONDERLIJKE EN VERBONDEN INTERIEUR EN EXTERIEURRUIMTES

Dit  nieuwe cruisejacht biedt prachtige leefruimtes die zijn ontworpen om optimaal te genieten van de boot, zowel binnen als buiten. In de versie met drie cabines vindt u een grote en lichte eigenaarscabine met veel opbergruimte en uw eigen badkamer.

Uw gasten hebben elk twee prachtige en ruime cabines, elk met hun eigen badkamer. In de versie met vier cabines kunnen tot tien gasten aan boord worden verwelkomd op de Dufour 41.
Dit
 jacht is de enige op de markt die in de 4-cabine versie twee echte voorcabines biedt, met bedden van 145 cm en geluidsisolatie tussen de twee cabines.

In deze twee versies is de Dufour 41 uitgerust met talrijke opbergruimtes en een voor en achterkeuken, waardoor u zich vrij en gemakkelijk door de boot kunt bewegen.

Virtuele tour 360˚
dufour 41 deck
dufour 41 - 1 bathroom

CONSTRUCTIE

  • ontw: Felci Yacht Design
  • Interieur: Ardizio Design
  • jaar: 2023
  • romp: Injectie
  • Dek: Injectie

TECHNISCHE SPECIFICATIES

lengte

41.10 ft

waterllijn

36.09 ft

eomp

39.04 ft

breedte

14.01 ft

 t

diepte

6.11 ft

kiel gew.

5 732 lbs

brandstof

250 L

water

250 L

Engine power

50 hp

Sail area

Mainsail

 

Genoa