Dufour 41 heeft nu 4 internationale nominaties

Dufour 41 nominaties

Voilier de l’année 2024 – Voile Magazine

Vorige week stapte de jury van het Franse Voile Magazine aan boord van het zeiljacht Dufour 41 voor proefvaarten in de aanloop naar La Rochelle. Het evenement werd georganiseerd door het Voile Magazine-team en bood de gelegenheid om enkele van hun trouwe lezers, die waren geselecteerd om deel te nemen aan de proeven, aan boord te verwelkomen. Ieder jurylid kon de zeewaardige kwaliteiten van de Dufour 41 beoordelen en de ruime leefruimtes aan boord waarderen.

De juryleden zullen ook prijzen uitreiken voor innovatie, maar ook voor het beste ontwerpkenmerk, en nog veel meer. Het Dufour-team kan niet wachten om de resultaten van deze wedstrijd te horen!

Bekijk een exclusieve video van de eerste indrukken van de jury van de proefvaarten:

Boot van het jaar in de VS – Cruising World

Dufour-41-boot-van-het-jaar

Het tijdschrift Cruising World maakte onlangs zijn lijst bekend met zeilboten die genomineerd zijn voor verschillende prestigieuze prijzen in de Verenigde Staten, waaronder Boot van het Jaar voor 2024. De jachten op de shortlist zullen proefvaarten ondergaan en bezoeken aan boord ondergaan tijdens de Annapolis Boat Show in Maryland.

Dit jaar zijn 13 jachten genomineerd door een team van onafhankelijke juryleden. Al meer dan 25 jaar is de jaarlijkse wedstrijd ‘ Boot van het Jaar ’ een iconische en erkende onderscheiding in de Verenigde Staten. Het is een echte eer voor Dufour om dit jaar tot de geselecteerde jachten te behoren.

De British Yachting Awards – Sailing Today en Yachts and Yachting

De British Yachting Awards, georganiseerd in samenwerking met de tijdschriften Sailing Today en Yachts en Yachting, bieden een reeks op categorieën gebaseerde prijzen. Wat hen onderscheidt van andere organisaties is hun stemsysteem. Eigenlijk mag iedereen stemmen!

U kunt helpen bij het kiezen van uw favoriete boot door hier op de Dufour 41 te stemmen .

De Dufour 41 wint een prijs op de botenbeurs van Genua!

dufour-41-design-genua

Vorige week liep de editie 2023 van de Genoa Boat Show ten einde. En zoals elk jaar sinds 2020 organiseerde de beurs, in samenwerking met de Italian Marine Industry Association, een reeks prijzen om uitmuntendheid en innovatie binnen de maritieme industrie te promoten. Dufour is vereerd te mogen mededelen dat de Dufour 41 de “Design Award” heeft gewonnen in zijn categorie ( jachten tot 14 meter ).

Fijne erkenning voor het werk dat aan dit nieuwe jacht is verricht, in samenwerking met scheepsarchitect Umberto Felci en ontwerper Luca Ardizio, om van de Dufour 41 een elegante, innovatieve en moderne boot te maken die al het DNA van de Dufour-reeks behoudt. Met nu drie nominaties en geweldige feedback van Dufour-eigenaren is het succes al voelbaar.